Učinkovita raba električne energij

SI ŽELITE ZMANJŠATI STROŠEK PORABE ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA -21 do -54,6 %, NE DA BI ZAMENJALI OBSTOJEČEGA DOBAVITELJA ELEKTRIKE?

Spoštovani!

Bi bili presenečeni, če bi Vam strokovnjaki z večletnimi bogatimi izkušnjami na področju učinkovite porabe energije in zmanjševanja le-te, naredili brezplačno oceno možnih prihrankov?

Verjetno se sprašujete, kaj morate narediti, da bi tudi Vi prihranili denar, ki ga nepotrebno in nevede zapravljate pri poslovanju podjetja?

Za začetek pokličite na telefonsko številko 031 604 161 in z veseljem Vam bom odgovoril na vaša vprašanja o možnosti povečanja energetske učinkovitosti v vašem podjetju ter se z vami dogovoril za brezplačno in neobvezujočo oceno možnih prihrankov.

Presenečeni boste nad spoznanjem, koliko ste do sedaj po nepotrebnem zapravili v vaše podjetju...

 

Kaj lahko naredimo za vas?

Ne glede na vrsto vaše dejavnosti, naj gre za proizvodne obrate, pisarne, skladišča, ... vam s pomočjo različnih rešitev zmanjšamo stroške porabe električne energije in vzdrževanja objekta ter povečamo zanesljivost delovanja.

 

Kako to naredimo?

Z uporabo različnih vrst tehnologij. Katere tehnologije bomo izbrali je individualno odvisno od vašega objekta. Po pregledu le-tega bomo vedeli katere tehnologije bodo v vašem primeru optimalne (električna oprema, razsvetljava, avtomatizacija, klimatizacija, prezračevanje, hlajenje..) Vsi posegi se izvajajo v tako imenovanem »by pasu«, tako da Vaše delo oziroma proizvodni proces ni nikoli moten.

 

KAKO v samo štirih korakih do vašega prihranka?

  1. Pregled podjetja in ocena možnih prihrankov (brezplačno)
  2. Izdelava ponudbe in izračun amortizacijske dobe (brezplačno)
  3. Potrditev ponudbe
  4. Pristop k delu
 

Kako do brezplačne in neobvezne ocene prihranka?
Pokličite nas na telefonsko številko 031 604 161 ali pošljite e-mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Povpraševanje

Email:
Tema:
Sporočilo:
Koliko je 29-19

Kontaktirajte nas

T: 031 604 161

E: info@emv-vrscaj.si

Naše zadovoljne stranke

  • 1
  • 2
  • 3