Outsourcing

Najcenejši in najbolj efektiven način sodelovanja

Outsourcing oziroma sodelovanje z zunanjim izvajalcem v tujini velja za enega najbolj ekonomičnih in učinkovitih načinov sodelovanja tako za manjša kot največja svetovna podjetja.

Z odločitvijo za profesionalnega partnerja namreč v zelo kratkem času bistveno zmanjšate operativne stroške, poleg tega pa si zagotovite tudi sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na izbranem področju.

Ključne prednosti outsourcinga:

  • Zmanjšanje stroškov tudi do 40 % – velik del fi ksnih stroškov se spremeni v variabilne, poleg tega pa plačujete le za dejansko opravljene naloge in imate boljši nadzor nad stroški.
  • Velik prihranek časa – vašo delovno silo popolnoma razbremenimo in vam omogočimo, da se lahko stoodstotno posvečate lastni dejavnosti.
  • Merljivi rezultati in neposredni prihranki denarja – poskrbimo za maksimalno energetsko učinkovitost, stalni nadzor nad stroški ter neposredne mesečne prihranke denarja.
  • Bistveno zmanjšanje tveganj – skrb za optimizacijo in upravljanje tveganj prevzamemo mi ter vam omogočimo zanesljivo in nemoteno obratovanje.
  • Profesionalna izvedba – zagotovite s sodelovanje s strokovnjaki, ki poskrbimo za pravočasno, kakovostno in vrhunsko izvedbo vseh naročenih storitev.

Povpraševanje

Email:
Tema:
Sporočilo:
Koliko je 29-19

Kontaktirajte nas

T: 031 604 161

E: info@emv-vrscaj.si